En uppförsbacke

Okej. Jag tog nästan 24 timmar med bara familjen och utan bloggen. Jag gjorde flera försök i att skriva, men jag kom ingenstans.
Nu är vi iallafall hemma i Skåne igen och jag har fortfarande knäskyddet på.

Min läkare tror inte att operationen har gått upp eller sönder, men efter att ha tittat på videon där knät flyttade på sig såg han också tydligt hur det flyttade sig. Han trodde att knät flyttade sig framåt, men det borde tydligen vara mer logiskt om de flyttade sig bakåt på grund av att det är ofta de främre lårmusklerna man tappar och inte de bakre. I vilket fall som helst så flyttar knät på sig, utan tvekan. Och knät är för svullet för att öppna upp nu igen och jag vill ju inte att någon ska öppna knät igen.
Jag ska ha knäskyddet på till och med onsdag, sen ska jag ta av det hos sjukgymnasten och bli ett med mitt knä igen. Till en början blir det jag som får styra hur mycket knäskyddet ska vara på och inte. Jag behöver inte ha det på mer, men om det känns tryggt kan jag ha det.
Jag har gjort en egen träningsplan nu framöver och jag kommer verkligen ge allt för att mitt knä ska bli bra.
Vi ska tillbaka till Stockholm i mitten på augusti och beroende på hur knät är då får vi ta nästa steg. Men jag tror på mitt knä. Inga fler knivar, bara vikter.

Gillar

Kommentarer