En underbart rolig tisdag!

Godmorgon!

Gårdagen gick i ett svep! D hade handlat ägg & bacon & fixade en riktig lyxfrulle.

Därefter åkte D & Nalisen till jobbet & jag hade ryggläge framför tvn. Vi skulle iväg senare & som vanligt är jag extremt noga med ryggläge innan! Nu har det gått så himla många veckor så det är kanske inte lika viktigt längre, men jag tar ingen risk när det gäller denna axel..


D plockade upp mig & sen åkte vi till våra uppfödare. Nalisen blev trimmad, duschad & superduper fin. Tanken är att jag ska lära mig det sen, men just nu är det ju inte superlämpligt haha. Tiden gick som vanligt fort. Vi är evigt tacksamma över att just de är uppfödare till vår älskade tjej.

Just nu är farmor & Thomas påväg hit. Jag & Nalisen ska åka dit idag. Jag känner mig så tacksam & glad. För det första att farmor kör enda hit, för att hämta mig. Eller att hon hjälper mig så jag kan ha med Nalisen. Otroligt tacksam & glad.

Vi ska ha ett mysigt dygn. Emilia kommer i eftermiddag också. Vi har inte träffats på två veckor (!!) & jag behöver nog inte ens förklara hur glad Nala kommer bli. Det är så otroligt fint med Emilia & Nala. Emilia blev skrämd för hundar när hon var jätteliten & hon har enda sedan dess haft en fruktansvärd rädsla för hundar, men när jag & D började prata hund var hon förvånansvärt positiv & bara ”jajajaja! Jag kommer hjälpa er om ni behöver hjälp”. Första timmarna höll hon inte Nala & hon var lite osäker när det första Nala gjorde var att hoppa upp på hennes knä, men framåtkvällen lyfte D upp Nala i hennes famn & med tårar rinnandes för kinderna satt Nala i hennes famn & slickade upp hennes tårar. Något av det finaste & häftigaste jag sett & de har ett otroligt fint band mellan varandra. Emilia har passat henne flera stunder, tränat henne & jag vet inte hur många gånger hon ringer på FaceTime mellan gångerna vi ses.

Vi hörs mer imorgon!

Gillar