En speciell kväll

Hej på er. Dagen har gått i ett & jag har inte haft en chans att blogga tidigare.
Skoldagen gick otroligt fort & när klockan visade eftermiddag kändes det mer som förmiddag.
Resten av eftermiddagen gick jag lite på hel spänn. Mobilen i handen så gott som hela tiden & jag kollade den flera gånger i timmen. För några veckor sedan fick jag ett mejl från sjukgymnasten uppe i Jönköping om att dem kommer ner hit för en föreläsning. Så igår fick jag ett sms & några timmar senare var jag på sjukhuset & mötte upp dem. Med dem menar jag sjukgymnasten från Jönköping & han som opererade min axel 2016 & 2017.
Och det är helt sjukt hur glad man kan bli av att träffa några personer som man egentligen inte har träffat så många gånger. Jag trodde aldrig mer att jag skulle få chansen att träffa läkaren igen, eftersom han gått i pension. Och sjukgymnasten skulle jag egentligen inte träffa förrän senare i vår. Det blev kramkalas & det betyder otroligt mycket att dem tog sig tid att säga hej.

Jag ska nog släcka nu för imorgon är det ingen sovmorgon! Jag ska först till skolan & sen ska jag upp till Jönköping med axeln. Givetvis blir det bloggning i bilen. Antingen påvägen dit eller hem. Ha det så bra, så länge!

Gillar

Kommentarer