En riktig slappedag

Först en lugn morgon hemma och sen åkte vi iväg och handlade. När vi hade kommit hem igen gick hela familjen en promenad på fem kilometer. Det blåste ganska så mycket och när vi hade ca 1,5 kilometer kvar började det ösregna, men det var nog bara en början för nu ikväll har det börjat blåsa ordentligt och det regnar enormt mycket. Det har spridits varningar på texttv, nyheterna och sociala medier. En storm är på ingång. Vi får hoppas att strömmen stannar och att ingenting har skada. 


I eftermiddags har jag varit hos en kompis, men nu ikväll har jag varit hemma. Familjen hade tänt brasan som jag har spenderat min kväll vid. Mollis gjorde mig sällskap.  

Sen bad jag mamma att hjälpa mig upp med gitarren och jag spelade säkert i minst en timme. Det är så galet kul att kunna spela igen, fast jag måste ta det försiktigt... Ingen överansträngning.

Med andra ord har denna dag innehållit mycket mys, men nu är det dags att försöka sova trots stormen. Väckarklockan är ställd, tagga träning. Sov gott och dröm roliga drömmar! 

Gillar

Kommentarer