En otroligt mysig helg

Vi kan omöjligt klaga på hennes sömnschema. Jag vaknade vid halv nio & inte förräns strax efter 9 slog hon upp sina ögon.

Lyckopiller

Jag & V gick upp & jag började tömma diskmaskinen, medan hon bytte kläder på sina dockor. & sen började vi duka & så åt vi frulle allihop. Yoghurt, mackor & mjölk.

& som ni kan se så blev det chokladbollar tillslut. Chokladbollarna tog vi med oss ut till lekplatsen där vi mötte upp Viktor & Jenniefer. Hennes mage är så himla fin. & nu kan ju bebisen komma vilken dag som helst. Jag längtar galet mycket.

Resten av dagen har jag pluggat & umgåtts med D. Jag hade en inlämning som skulle in innan 23.59, men nu är den inlämnad & skolböckerna är stängda för idag.
Imorgon ringer klockan tidigt. Jag längtar efter träning, men jag är inte alls sugen på en tidig väckarklocka.

Jag har iallafall en bra magkänsla för axeln. Jag vill träna igenom den ordentligt. Eller ja, så ordentligt som det går.
Jag är inne i en svacka med hemma-träningen. Jag tränar kroppen mycket & jag rör på mig mycket, men den här speciella axelträningen har jag plötsligt svårt för. Jag blir rädd & jag är rädd. Rädd för att jag ska förstöra något. Jag behöver min sjukgymnast vid min sida. Redo att fånga axeln om den skulle hoppa sådär otäckt kraftigt. Just nu tror jag axeln är bättre, men absolut inte bra. Den får sina ryck på kvällarna. Någon gång mellan 22-> jag lägger mig så börjar den smälla helt sjukt. Det knastrar & smäller så mycket att personerna i andra sidan soffan reagerar. Jag ska ta upp det med läkaren. Bortsett från det känns axeln bättre. Dagarna känns bättre & en liten känsla av trygghet har börjat smyga sig på mig igen. <3

Gillar

Kommentarer