En onsdag i min sma

Godmorgon onsdag! Klockan ringde inte riktigt lika tidigt som igår. Det kändes knappt som att jag hann somna innan jag skulle upp igår. D är påväg hemåt, men jag stannar här några timmar till för träning. Denna veckan råkade det bli två träningspass i rad, så vi får se hur axeln beter sig idag.


Gårdagen blev inte alls som planerat, men det blev en himla bra dag ändå. Just nu har jag fruktansvärt mycket i skolan och när jag satte mig för att börja plugga efter provet, då låg hela systemet nere och det gjorde det enda tills jag slutade igårkväll. Sååå istället kom Sandra hit. Vi körde ner till glasskiosken och köpte glass. SÅN sommarkänsla när torgkiosken är öppen igen. Verkligen. Vi tog en promenad längs hamnen och sen satte vi oss ute hos farmor. Himla mysigt!

När glassen var uppäten bytte jag om och sen begav vi oss in mot stan igen! Både jobb och träning väntade. Jag tränade sjukgymnastik på morgonen med min sjukgymnast. Det kändes hur bra som helst! Axeln small, men inte fullt lika mycket som den gör ibland. Dessvärre så började bröstmuskeln krampa igen när vi närmade oss slutet av träningen. Jag ska fråga Jönköping om det. Kanske har vi missat en liten bit muskel som också behöver botox. Men om vi sammanfattar så skulle jag vilja påstå att träningen gick bra! Och jag mådde verkligen jättebra. Jag känner mig ofta lite stressad när det inte blir träning. Så det kändes otroligt skönt att vara tillbaka hos min sjukgymnast! Det blir en helt annan träning när hon är med. Axeln svarar tusen gånger bättre och jag känner mig trygg.

Om en stund ska jag in och träna igen. Jag körde ett benpass igårkväll, så vi får se om det blir ännu mer ben idag, kanske bara axel eller också en blandning. Vad det än blir så är jag lika taggad som igår! Om inte mer. Jag ÄLSKAR att både känna och se hur axeln blir starkare och starkare. Jag fick en fråga nu under ”pausen” om varför jag tränar när axeln ändå ska opereras. Det är väl klart att jag måste träna ändå! Varenda liten muskel kommer hjälpa oss efter operationen. Och jag vet, läkarna har sagt till mig att träningen kommer inte kunna återställa axeln eftersom det är så mycket som är sönder i den - men träningen gör den bättre. Både fysiskt och psykiskt. Jag vill inte vara utan den! Och oavsett när det blir operation - jag kommer kämpa in i det sista och göra allt jag kan. Tillsammans med min sjukgymnast.

Gillar

Kommentarer