En obehaglig bröstmuskel

Godmorgon fina läsare! Hoppas allt är prima ballerina.

Igår började jag dagen med sjukgymnastik. Vi sträckte armbågen & drog försiktigt bak skulderbladen. Jag är helt okej med att sträcka armbågen. Första gångerna på sjukhuset blev jag snurrig så fort de sa åt mig att knäppa upp axelskyddet & likaså de första gångerna jag skulle göra det själv hemma, men nu känner jag mig trygg med att göra det själv. Härom natten vaknade jag vid 04 & gjorde det. Ofta släpper smärtan i armen när jag sträcker på den. Knasigt, men sant!

Utöver armen tränade vi benen & ryggen & allt gick jättebra. Det slog mig dessutom att det bara är fyra veckor kvar tills vi får börja röra axeln liiiite! & åtta veckor kvar tills vi får börja träna den lite mer. Åtta veckor känns fruktansvärt långt bort, men fyra veckor känns okej. Jag är SJUKT taggad!

Efter träningen hade jag bokat tid på mottagningen för att ta bort agraffen - osäker på stavningen. Jag bifogar en bild här nedanför, ni behöver inte titta om ni är känsliga mot stygn & operationsärr.

Allt såg jättebra ut & jag hoppas att det fortsätter så. Vore himla tacksam om allt bara flöt på. <3 I övrigt gick dagen väldigt fort igår. Vi åkte hem efter lunch & hade en myskväll här hemma.

Nu ska jag fortsätta med min frulle! Ha en fin onsdag!

Gillar