En massa mysdagar

Dagarna består fortfarande mycket av vila, ryggläge, mys med Nalisen, fika, käka, dricka kaffe, hänga med D & snacka med kompisar. Därav blir det inte så spännande inlägg här just nu.

Det är svårt att uppdatera om axeln också, att visa bilder osv. Vi får ju fortfarande inte träna den, men vi sträcker på armbågen & tränar benen. Det känns otroligt bra i hela mig. Det kommer stunder när magen vill vända sig ut&in & nervositeten & rädslan tar över, men de stunderna blir allt färre & färre. Jag är otroligt taggad på att få träna upp denna axeln tillsammans med min sjukgymnast.

Igår hängde jag & Nalisen hos svärmor. Det blev glass, film & promenad. En otroligt otroligt mysig dag.

D körde upp & lämnade mig hos familjen imorse & idag har pappa fått äran att vara chaufför. Först ut på schemat var hårtvätt hos bästa Maria på Studio Ego, därefter väntade träning. Allt gick jättejättebra. Vi körde även en särskild benträning som vi inte gjort på länge då det verkade som att den provocerade knät lite, så jag hade knäskyddet idag & allt gick prima ballerina.

Efter träningen kom Viktor med barnen & hälsade på. Riktig mysdag!

& nu är jag hemma igen. Taggad på helgen & att bara vara hemma & mysa. På tisdag är det bara två veckor kvar tills träningen kör igång. Längtar galet mycket!!

Godnatt

Gillar