En del information i ett inlägg

Okej... Hur ska jag börja och hur ska jag sluta? Dagens läkarbesök gick bra. Jag gillar verkligen den läkaren.  Hen är ingen ortoped, men hen lyssnar och ger oss en massa bra råd och tips. Jag känner mig trygg och det känns som om de lyssnar på mig och gör allt för att underlätta saker för mig och min familj. Imorgon är det inget sjukhusbesök (!), men på torsdag ska vi tillbaka till habiliteringen. Ett uppföljningsmöte sedan sist. Jag trivs verkligen jättebra på habiliteringen. De hjälper oss med så mycket!  Kan ni fatta att hela tiden fram tills april 2016 har vi skött alla sjukhuskontakter själva?! Helt själva. Jag vet inte hur många timmar mamma och pappa har tillbringat i telefonen med olika sjukhus runt om i landet - timmar som har blivit till dagar. Vi håller fortfarande i det mesta själva, men habiliteringen hjälper oss och det blir lite avlastning. Nog pratat om habiliteringen för idag. Efter läkarbesöket åkte jag, Emilia, Amez och Oliver iväg och köpte glass. 
Vi stannade hos de resten av eftermiddagen. När vi kom hem kom pappa och en jobbarkompis. De hade köpt med sig pizza och kycklingsallad. Det är min favorit kycklingsallad - jag totalt älskar den! 
Nu ikväll har jag tittat lite på allsång på skansen, umgåtts med de andra och sen har jag tränat. Jag är fortfarande jättetrött. Träningen går segt och idag kände jag att jag gärna hade kunnat skippa den sista övningen, men jag gjorde det. Min kropp ska inte straffas mer för att jag sover för lite.Så nu säger jag godnatt. Sov gott! Vi hörs imorgon igen. 

Gillar

Kommentarer

a n n i k a,