En dag på sportlovet

Äntligen kan jag blogga igen!! Idag tog mitt minne på mobilen slut och just då hade jag ingen möjlighet till att rensa mobilen, så jag raderade massor appar. Jag tog bort appar som instagram, Facebook, olika spel och bloggen. Nu ikväll har jag kämpat i säkert över en timme med att radera bilder för att kunna få plats till bloggen igen. Just nu är jag mer än trött, men innan jag ska sova tänkte jag berätta lite om dagen. I förmiddags blev jag och Emilia upphämtade av mormor och hennes kille. Sen åkte tillsammans och hämtade upp ett av mormors killes barnbarn.  Därefter åkte vi och åt lunch!
Efter en god lunch åkte vi vidare till Blekinge och där var vi på kreativum.
Vi var på Kreativum i flera timmar och det var kul! Jag gillar inte "uppfinningssaker", men detta var bra. Framåt kvällen åkte vi hem igen. Vi åkte hem till mormors killes hus och fikade. 
Efter fikan skiljdes vi alla åt. Jag bytte ut min t-shirt och mina jeans till en svart klänning och sen följde jag med familjen in till grannarna på middag. Vi åt tacos och umgicks. Supermysigt! Men nu är jag sååååå trött! Jag är tillbaka imorgon igen, men nu måste jag sova. Godnatt! 

Gillar

Kommentarer

Sarah,
De e så tråkigt när mobilminnet tar slut :(
CheerSarah.devote.se