En annorlunda tid i livet

Oj vad ni är många som har varit här inne. Min mage knyter sig när jag ser hur många ni faktiskt är & så en blogg som ekar tomt. Men så blir det ibland.

Det har varit en fruktansvärt turbulent tid. Julimånad kändes något stabil. Det var semestertider & läkarna hade inte hunnit spika vilken typ av operation innan de försvann på semester. Så huvudet kunde koppla av lite. Hjärtat stannade inte upp varje gång det hördes något i brevinkastet, för jag var så inställd på att där ändå inte skulle komma något.

Dagarna gick. Dagar som blev till veckor. Vi fortsatte med sjukgymnastiken & läkarna ringde, berättade om framtiden. En fruktansvärt oklar framtid. Både Malmö & Jönköping är överens om vilken typ av operation, men det är så mycket praktiskt däremellan. Båda vill kunna närvara under OP, den där senan verkar vara lite klurig att hitta & ja, allt ska klaffa. Augustimånad blev därför så himla oklar & inte alls som planerat. Påminnelser om hur viktigt det är att jag tar det lugnt kom upprepade gånger, från flera olika håll. & tro mig, jag tar det jättelugnt. Jag har aldrig tagit det såhär lugnt såhär länge innan. Numera ligger jag mest på rygg om dagarna. Jag fikade med en kompis i två timmar i tisdags, därefter var huvudvärken outhärdlig & det blev ryggläge resten av kvällen.

Axeln har börjat hoppa djupare & jag blir livrädd varje gång. Den försökte i helgen igen. Pappa fick över den igen & på så vis slapp jag akuten den gången i alla fall. På träningen i måndags var det likadant, men min sjukgymnast stod som tur var jättenära. Hon fick tag i den direkt & på så vis tror jag att hon räddade mig den gången.

Jag har börjat tappa tålamodet. Igår sa jag till & med det till min sjukgymnast, att jag börjar bli så fruktansvärt trött på alltihop. Jag ringde även Jönköping. Berättade om akuten, axeln & att läget börjar bli värre. Jag ska dit nästa vecka & då får jag ALLA besked. Alltifrån själva operationen, datum (!!), planen efteråt osv.

Fram tills dess ska jag fortsätta mysa här i soffan. Det känns lite extra mysigt att det är höst & lite mer ”okej” att bara ligga i soffan då. Teet smakar ju tusen gånger bättre & filten i soffan är mycket mysigare. Vi har köpt hem glass, popcorn, bär & jag ska klicka hem några böcker & försöka mig på att kanske läsa lite. & så har jag försökt hitta någon serie att följa. Livet leker kanske inte sin bästa lek just nu, men inte heller den sämsta. Allt kommer bli bra. Världsbäst. <3

Gillar

Kommentarer