❤️

Hej på er finisar!
Idag mår jag bra. Mycket bättre.
Igår blev det flera samtal & mejl med sjukgymnasten i Jönköping & sen tejpade en av sjukgymnasterna här hemma min axel. Axeln höll sig på plats & knappt så jag vågar skriva det, men den har hållit sig på plats. En massa tejpbitar, men det spelar inte så stor roll. Axeln är på plats & det är de viktigaste.

Jag hade dessutom sjukgymnastik imorse & träningen gick bra. Lite mindre belastning för axeln, men den höll sig på plats.
Med lite blandade känslor & tankar i huvudet lämnade jag sjukhuset. Jag bestämde mig för att lämna det bakom mig & åka till skolan istället. Skoldagen gick rysligt fort & kanske var det bra för där fanns ingen sekund till att tänka. I eftermiddags har det varit fullrulle & försökt fixa det sista med mobilerna , jag & Emilia fick nya mobiler igår.
Just nu sitter jag på tåget. Jag ser framemot kvällen , men huvudet är mos. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, men jag vet att de närmsta månaderna kommer bli väldigt annorlunda. Och jag är både glad, ledsen, lite rädd & förväntansfull. Det viktigaste är att resultatet blir bra & att vägen dit inte kostar mig några fler operationer. Förlåt för flummigt & oklart inlägg, men jag kan inte berätta mer just nu. Tack för förståelse. Nu ska jag checka ut för kvällen. Ni är bäst! Glöm inte det!

Gillar

Kommentarer