Dunderförkyld

Godmorgon. Dunderförkyld & febern är inte långt ifrån. Igår efter skolan fick jag ringa & ställa in träningen. Under alla år som jag har tränat där kan man räkna hur många gånger jag har ställt in & igår fick jag tyvärr ställa in. Att ställa in någonting tar alltid fruktansvärt energi från mig. Jag blir onödigt irriterad & frustrerad & ser det som ett misslyckande, men jag hade knappt någon ork & nu när axeln tränas upp måste jag verkligen vara med & uppmärksam på hur den beter sig & om något känns fel eller om det gör ont. Och igår var huvudet bara mos så jag tror träningen hade gett mer negativ effekt än positiv.

Imorse fick jag faktiskt sjukanmäla mig, smsa min kompis att vi inte kunde ha följe & klasskompis att feber & förkylning har kommit på besök. Jag avskyr att ligga kvar hemma i sängen när dörren stängs igen & resten av familjen är på jobb & skola. Det påminner mig för mycket om tidigare & jag vill verkligen, verkligen vara i skolan. Men idag måste jag acceptera att jag får bli hemma. Idag är jag faktiskt bara en vanlig 19 åring som har feber & förkylning.


Jag har skjutit upp eftermiddagens planer också, så idag ska jag verkligen bara återhämta mig & bli frisk!! Ingen träning, bara te, vila, varm mjölk & plugg. Sms & telefon med kompisar. Film. & ikväll hoppas jag kunna köra lite gummiband träning med axeln, men vi får se. Den överlever nog två dagar utan, men det vore bra om jag kunde göra lite iallafall. Löpbandet får iallafall vila!

Förresten. Min mobil har strulat & bloggen & mejlen likaså. Ni som har mejlat & inte fått svar kommer få svar inom snarast. Mobilen är igång igen & bloggen kommer rulla på som vanligt igen. Förhoppningsvis. Ursäkta för krångel & tack för att ni finns kvar!

Gillar

Kommentarer