Detta är nog vad jag behöver

Godmorgon, har ni sovit gott?
Idag bloggar jag tidigt. Jag ska snart in till sjukhuset och bli inskriven. Mamma ska följa med mig. Hon ska visa hur man drar rätt min axel. Tanken är att jag ska vara där varje dag denna veckan mellan 9.00-15.00, förutom på torsdag och helgen för då är mamma eller pappa hemma, men idag blir det inte så länge för någon gång efter lunch ska jag till handkirurgen.
Jag somnade sent inatt. Jag vill egentligen inte bli inlagd, men jag har inget val. Detta går inte.
Det tog ett bra tag innan jag äntligen fick lov att bli inlagd. Det har krävt MÅNGA samtal från mamma och pappa och remisser från min läkare. Det har minst sagt varit osmidigt och nu undrar jag, hur kommer människorna vara mot mig? Jag behöver hjälp med min axel minst en gång i timmen och jag har lätt för att känna mig besvärad , me jag vet att jag måste kalla på personalen när axeln gör ont. Åhhh, jag önskar att jag slapp detta. Jag vill till skolan, inte gå hemma eller vara på sjukhuset. Jag är löjligt trött på detta.
Ännu tråkigare är att nu går alla mina kompisar i skolan de timmarna som jag är på sjukhuset och släkten jobbar ju. Jag har iPaden full laddad, väskan fylld med skolböcker och mobilen håller jag hårt i handen. Detta kommer bli bra, ellerhur?

Gillar

Kommentarer