Det viktigaste matteprovet och jag ska göra det själv?

Det spelar ingen roll hur många gånger jag öppnar matteboken. Just nu får bara ordet matte mig att bli nervös och illamående. Jag vill inte ens tänka på morgondagen som väntar, men det är svårt att låta bli.

Vår lärare smsade och sa att vi ska försöka koppla bort matten ikväll och göra något roligt istället. Så jag och min kompis åkte hem till mig, åt mellis och pluggade lite matte. Sen dansade vi och gick upp till affären. En blandad kväll med matte , skratt , snack och dans. Båda är nervösa och vi vill få det överstökat.

Klockan är runt halv tio och jag ska snart försöka sova. Det känns som en evighet till imorgon och jag vill inte. Tror aldrig jag har varit såhär nervös inför ett prov. Och inte nog med att det är ett slutprov på vår kurs - utan för första gången sedan sexan/sjuan (?) ska jag sitta i klassrummet med klassen och skriva provet själv. Helt själv.

Nu vill jag bara att helgen ska vara här. Usch för morgondagen. Och om jag inte hinner kika in här innan, snälla önska mig lycka till och håll tummarna för att det går bra.

Gillar

Kommentarer