Det kommer bli bra <3

Usch. Jag sa att jag aldrig skulle kunna somna för så kändes det verkligen. Mamma & Vilma snackade någonting om varm mjölk så vi drog fram en kastrull & värmde mjölk. Jag & Vilma kröp upp med vars en kopp & sedan plattade hon mitt hår. Vi lyssnade på vår Spotify lista som vi gjorde på en bussresa hem från Malmö. Den lista som vi har lyssnat på nästan varje matte,fysik, kemi, engelska & samhällslektion.Klockan ringde runt tjugo över sex, fast jag var vaken. Vi fixade den vanliga frukosten & under tiden som Vilma fixade gröt duschade jag, för jag ångrade mig & ville inte alls ha platt hår.

Sen körde pappa oss. Jag vägrade gå fram & ställa mig bland alla ettor direkt, utan jag ville upp till mina gamla klasskompisar. Gå till mitt skåp. Få tillbaka tryggheten.

Vi ställde oss i trapphuset & tittade på alla, innan vi tillslut gick ut. Hejade på lärarna & specialpedagogen, sen gick vi enda bort till ingången till aulan & där skildes vi åt. Jag tog ett steg fram & vände mig om innan jag försvann runt hörnet. & det kändes!! Där kom brytningen. "Min" klass & jag stod plötsligt på vars en sida. Vi tillhörde inte samma längre.Precis som förra året så vill jag inte. Jag gillar inte början. Så osäkert & läskigt. Jag kommer än en gång till en klass där jag inte känner någon. Inte någon alls. Men jag har min gamla. De kom ut direkt på första rasten. Kramar så fort vi möts & Vilma & en annan väntade kvar efter skolan & mötte mig.

Detta kommer bli bra, fast det känns långt ifrån bra just nu. Det är ju detta jag vill. Natur är ingenting för mig. Jag har bevisat att jag klarar det & det räcker. Nu ska jag ge allt jag har på ekonomi istället. Det är ju de jag vill... 

Gillar

Kommentarer