Det gick ändå bra

Jag hade precis läst klart historian och kände mig säker inför morgondagens prov, så jag bestämde mig för att städa lite. Jag sträckte mig efter historieboken , men en köksstol fastnade mellan armen och axelskyddet. Vilket jag inte märkte. Armen roterades och jag svimmade, förmodligen av smärta.

En stund senare vaknade jag liggandes på golvet, nästan under köksbordet. Mamma och pappa var på skolmöte med Emilia. Min mobil låg i köket och jag hade ont. Mitt höger ben var roterat och foten låg ovanför vänster höftben.

Jag tror jag greps av någon panik för jag ropade på alla möjliga, fast jag innerst inne visste att ingen skulle höra mig.

Efter tio minuter kom jag på att min chromebook låg på bordet ovanför mig och med hjälp av vänster arm fick jag ner den. Jag skrev i ren chansning till Viktor på Messenger, som tur var repade han med bandet här i närheten så tjugo minuter senare kom han. Världens bästa storebror.

Det var bland värsta 30/40 minuterna jag varit med om. Jag tror aldrig jag gråtit eller skrikit så mycket haha, men det var nog för jag var själv när det kände. Jag kände mig så hjälplös liksom.Som tur är klarade axeln sig. Och Viktor drog rätt mitt knä så direkt när han kom.

Men jag var helt slut och all energi i mig var borta. Fick i mig några skedar glass bara för att hämta energi, men sen gick jag och la mig.

Det hjälper inte att säga att jag alltid ska ha mobilen med mig för det har jag nästan redan. Mobilen låg två meter ifrån mig på laddning och detta var bara ren otur.

Gillar

Kommentarer