Den senaste veckan

Jönköping ringde & läkaren kändes förstående & bra. De kommer hjälpa axeln inom snarast framtid & återkopplar till mig inom de närmsta dagarna. De måste bara komma på en åtgärd först.
Jag vilade axeln i tisdags & onsdags också. Jag var förbi i skolan en runda. Hämtade den efterlängtade mössan & så träffade jag kompisarna.

I onsdags åkte Emilia med till Malmö. Vi gick & strosade en timme innan allt stängde & sen mötte vi upp Dennis. Vi beställde en massa mat & så godis, obligatoriskt. Efter maten tog vi fram luftmadrassen & sen sov Emilia gott. Så himla himla kul att hon också stannade över!!!!!!!! Klockan ringde tidigt på torsdagen, men det var det värt.

På torsdagen väntade träning. Axeln fortsätter krångla, men den svarar ibland vilket känns både hoppfullt & väldigt kul.
Efter flera timmars ryggliggandes skjutsade mamma mig tillslut till stan så att jag kunde följa med på studentfirandet, en stund iallafall. Och det är jag väldigt glad för.


OCH sen var det äntligen dags för julavslutning - min sista. Emilia & en kompis sjöng. Så himla fint. <3
Efter avslutningen åkte vi hem & fikade hos en tjej i klassen. Godmiddag, roligt spel & snack & så en väldigt god fika.
På kvällen väntade det ulfirande på pappas sida.Jag åkte hem en stund innan för att vila axeln & sen åkte jag med Dennis dit.
Axeln skötte sig helt okej. Jag gick & la mig på ryggen när den började bråka & annars tog jag det lugnt.
Somnade som en stock vid 02 & idag sov vi ut.

Nu ska jag, Dennis & Emilia iväg & fika med några kompisar & handla de sista julklapparna. Sen väntar en myskväll. <3Ha en fin helg världens finaste läsare!

Gillar

Kommentarer