Datumet är ÄNTLIGEN satt - GOTT NYTT ÅR

SÅ lycklig. Det känns som att jag kommer spricka. Hela jag bubblar. & jag kunde känna hur ögonen tårades av glädje, lättnad & nervositet. Jag kunde inte ens sucka eller bry mig åt att det inte gick att hitta blodkärl i armen & att sticken blev långa. Inte kunde jag heller bry mig om att jag skulle utsättas för strålning ytterligare en gång när min läkare skickade remiss till röntgen. & tårarna var inte ens inom räckhåll när botoxinjektionen kom.

Personen som tog mot mig på röntgen log när jag kom in & sa att vad hon förstått så var det jag med den där bråkiga axeln, ja. & jag svarade ännu lyckligare att det är jag nu, men inte mycket länge till.

& ni förstår kanske mellan raderna - jag har äntligen fått min operationstid & det är inom en väldigt snart framtid. Imorgon springer det kanske ikapp mig om allt vad det innebär, men precis som jag skrev till min sjukgymnast i onsdags efter besöket så är jag alldeles otroligt lycklig & den lyckan är obeskrivlig. Min älskade axel har varit ur i 14 månader. När jag var 15 & axeln var ur i 258 dagar tyckte alla det var så otroligt länge, inklusive jag! Jag trodde ju aldrig någonsin att vi skulle passera 258 dagar igen & absolut inte att vi skulle passera ett helt år.

Jag kommer skåla in 2022 med en axel ur & mitt mål är att skåla ur 2022 med en axel som är i. Det var mer än jag fick detta året.
Gott nytt år på er!

Gillar

Nya inlägg

    Mest lästa