Checkar ut en stund...

Vad är det som gör att allt kan ändras på bara några minuter? Jag hatar det. Det är otäckt. Obehagligt. 

Min dag började precis som vilken annan dag som helst. Havregrynsgröt, halv stressig morgon & fix inför skolan. Första lektionen var tyska. Jag & Vilma jobbade på med uppgifter, samtidigt som vi såg att det bara är 37 dagar kvar till sommarlovet. Efter tyska lektionen skiljdes vi åt & jag gick bort till sjukhuset för att träna. Benen funkade bra & det var till & med en övning som jag tyckte gick bättre än tidigare. Men sen tränade vi axlarna. Högeraxel var inte alls bra & tillslut fick vi sluta. Jag fortsatte med en träning för benen, men det gjorde fruktansvärt ont i axeln. Det ilade i den, det kändes obehagligt, det gjorde ont & den roterades. Jag vände mig om med tårar i ögonen & sa "det går inte " & sen bröt jag ihop. Vi avbröt träningen & jag var helt knäckt över axeln. 
Efter flera samtal mellan pappa & min sjukgymnast & mellan mig & min läkare i Uppsala verkar alla vara överens. Alla förutom jag. 
Just nu är axeln tejpad av pappa för annars trillar den ner. Axeln är knappt användbar & det gör mig ledsen. Riktigt ledsen. 

F*n. Jag var så ju j*vla bra. 

Gillar

Kommentarer