Bra tidsfördriv

Som 10 åring var jag tokig i böcker. Jag var med i olika tävlingar på biblioteket och det fanns en tävling där man skulle läsa sju böcker under sommarlovet som jag totalt älskade! Och jag lånade mängder med böcker. Böckerna om Sigge, Klara , Rackarstallet, Eva och Adam - massor! Och jag vet att jag tyckte tiden gick så himla fort.
Men runt 14/15 års åldern tröttnade jag på böcker. Jag tyckte inte att jag hade tid eller ro till att sätta mig ner och läsa och jag tycker det är så än idag,. Trots att min bästa vän älskar böcker så har jag inte blivit sugen på att läsa. Fram tills nu. Ingenting att göra och knät måste vila. Så i fredags togs det fram en pocketbok och i lördags var den utläst. Ytterligare en bok hamnade i mina händer och nu är den också utläst. Dehär med att tiden går snabbt när man läser är alltså sant.. Timmarna bara flyger iväg! Så nu vet jag hur jag ska få tiden att gå lite fortare haha.


Det är lite spännande eftersom jag egentligen inte läser böcker så har jag inte så bra koll på vilka böcker jag har i bokhyllan. Förutom alla "Sigge" och "Klara" böcker som jag läst massvis med gånger. Men nu sägs det att jag är lite för gammal för de och kanske är jag det haha. SÅ Emilia får välja ut dagens bok till mig och eftersom jag ändå köpt några böcker om året, så måste ju böckerna hon väljer mellan ha fångat mitt intresse någon gång iallafall. Kan man ju hoppas iallafall!

SÅ har ni några bra böcker?

Gillar

Kommentarer