Besviken

Blandade känslor och tankar angående bloggandet idag. Ena delen av mig vill bara stänga av allt. Precis allt och bara sitta i min egen lilla värld. Medan den andra delen gärna bloggar , skriver av mig och kämpar vidare. Men jag gör som den andra delen. Skriver av och kämpar vidare.

Mitt fina, vänsterknä har flyttat på sig. Det hände när jag reste mig och jag ropade direkt "mitt knä knä har flyttat på sig" och så fyllde jag i med " de opererade". Ord som hör hemma i mina mardrömmar och inte i verkligheten.

Några sekunder senare stod mamma och pappa vars en sida om mig. Någon av de lyfte på benet och sen var knät på plats igen. Det värsta är nog att det inte gjorde särskilt ont. Det kändes "vanligt". Självklart gjorde det lite ondare men inte sådär extremt ont som axeln gjorde.

Det gör typ mer ont inuti mig. Jag som trodde och verkligen hoppades på mitt knä. Senast igår när jag satt ute i solstolen och åt kvällsmat med Vilma sa jag att mitt knä inte kommer hoppa mer, det är omöjligt för nu är knät opererat och bra. Men man ska tydligen aldrig säga aldrig.

Min egen teori är att jag har belastat benet för lite. Jag vet att en del i min omgivning kanske tänker tvärtom, men jag tror att muskerlna har försvunnit och att det inte finns tillräckligt starka muskler som hjälper till att hålla knät på plats.

Om jag får bestämma åker knäskyddet av nu och träningen drar igång lätt imorgon. Dels för att knät behöver muskler, men också för att knäskyddet är låst i 20 grader. Tidigare har ju knät alltid hoppat mer i knäskydd som där benet varit böjt.

Och när jag tänker på när vänsterknä var som sämst - Så gick jag med knäskydd från maj till oktober. Jag kunde inte gå utan! Sen tog vi av skyddet och verkligen tränade knät. På en vecka kunde jag gå utan knäskydd. Förstår ni vad jag menar?

Trots att de flesta säger att jag känner min kropp bäst så känns kroppen som en främling varje gång något sånt här händer. Så oförutsägbart på något sätt.

Jag ska in till sjukhuset och träna imorgonbitti och vi har mejlat min läkare. Fram tills dess fortsätter jag vila och naturligtvis förblir knäskyddet på.

Gillar

Kommentarer