Beslut att fatta.

Dagens sjukgymnastik gick bra. Vi sträckte armbågen & rörde skulderbladen. Jag känner mig betydligt tryggare för varje gång. Och nu snackar jag under tiden. Jag tänker inte bara på axeln. Just när jag ska lyfta/dra upp skulderbladet så blir jag lite osäker. Jag är rädd för att axeln ska hoppa ur led när jag släpper spänningen. Men det gör den inte. Den kan inte hoppa ur led nu.
Såklart tränade vi resten av kroppen också. Vi kunde lägga på lite mer vikt på benen och ja, allt kändes så bra. Knät är magiskt. Över all förväntan.

Efter träningen mådde jag bättre. Mamma hämtade mig & direkt när jag kom hem snörade jag om skorna igen & ställde mig på löpbandet med hörlurar & snackade ikapp med en kompis. Sen körde jag lite styrka till för benen,  men egentligen ska jag nog vila dem efter den tidigare träningen... Jaja,  det gick superbra iallafall!

Jag har gått lite på nålar idag. Övertrött och inte världens bästa tålamod. Det är väldigt mycket som cirkulerar runt i huvudet just nu. Jag tycker det är många beslut. Svåra & så ovetande om resultaten av dem. Imorgon ska jag sätta mig ner och titta över allt. Kanske får jag än en gång försöka och bata hoppas på det bästa.

Gillar