Bergochdalbana

Igår var en riktig känslomässig berg & dalbana. Jag & axeln var bra, men det var mycket runt omkring oss. Fruktansvärda besked för personer som vi tycker om & på så vis för oss också. Tårarna rann & hjärtat värkte. Samtidigt ringde telefonen & kom med ett annat besked som var fantastiskt- allt bara krockade. Jag & D bestämde oss för att köra hem till familjen. Bara vara. Vi åt ihop & sen satt vi bara ute tills mörkret la sig som ett täcke på himlen & det var dags att säga godnatt.


Vi blev kvar där även idag. Vera kom runt lunch & sen åkte vi hem till farmor för mamma skulle vaccineras. Det blir alltid ett så fantastiskt skönt lugn hos farmor. Man bara är. Idag startade de vattenspridaren så vi kunde svalka oss lite, annars låg vi mest på filtar på gräset, åt vaniljbullar & snackade. Eller ja, Veris ville mest läsa.

När mamma var tillbaka gav vi oss hemåt igen. Pappa har fyllt upp en mindre pool här hemma, så just nu överväger vi om vi ska bada eller ikke. Vattnet är iskallt, men luften är extreeemt varm. Kanske blir det en bra kombination. Ikväll kör vi hemåt igen. D ska iväg & fixa en sak imorgonbitti & annars ska vi bara ta det lugnt. Min axel har börjat krångla lite mer på sistone. D drar nog rätt den några gånger per kväll just nu. Inte för att den sitter hårdare, utan nog mer för att den gör ondare & då är det lättare om någon annan drar rätt den. Det känns mer "accepterat" att det gör ont då. Jaja, jag pratade förresten med Jönköping om operation igår, men vi kan ta det mer i ett annat inlägg. Ha en fin helg.

Gillar

Kommentarer