Bebis, sushi & tisdag

Nej, idag blev det inte riktigt som jag hade tänkt. Jag tog bussen in till skolan, men handen var lätt blå och det gjorde väldigt ont. Axen låg lågt i led. Jag gjorde en planering med specialpedagogen och sen fick jag åka hem igen. Supertråkigt, men kanske var jag där länge igår.. Jag vet inte riktigt vad orsaken var. Iallafall så är det skönt att lärarna och skolan också är väldigt förstående. Det är aldrig några problem eller frågor, utan de försöker förstå och hjälpa mig istället.

Jag har två prov planerade denna veckan. Jag trodde att jag hade missat en massa saker, typ 10 prov. Men när vi satte oss ner och gick igenom allt så var det faktiskt "bara" tre. Så jag kör två av proven denna veckan, och sen förhoppningsvis kan jag kanske checka av de tredje nästa vecka. Vi får se hur axeln är!

Iallafall, Viktor och Jenniefer kom hem till mig och Emilia nu ikväll. Viktor skulle följa med Emilia på gymnasiemässa och så länge var Jenniefer hemma med mig. Vi snackade massa bebis. Dem ska ju få en bebis "snart" , vilket innebär att jag och Emilia blir fastrar. Åhh, som vi längtar!!

När Viktor och Emilia var klara på gymnasiemässan beställde vi massa sushi, så nu är vi alla mätta och belåtna..

Nu ska jag sova. Imorgon taggar jag skola igen! Just nu gör det lite ondare i axeln, men det släpper nog. Sov gott.

Gillar

Kommentarer