Back to school

Och äntligen har jag varit i skolan! Tyvärr inte en heldag, utan jag åkte hem vid två-tiden. När jag kom hem tog jag på axelskyddet och nu känns axeln lite bättre. Jag har haft kontakt med min läkare idag och vi ska pratas vid imorgon.

Nog om min axel. De senaste inläggen har ju kretsat runt axeln, men det blir väl så eftersom det påverkar min vardag så mycket. Bortsett från axel rullar livet på. Vi har en stor inlämningsuppgift till torsdag och tyska test på torsdag, annars är det ganska så lugnt i skolan - vilket är skönt för då kan jag lägga ner mer fokus på axeln!

Imorgon ska jag ta med axelskyddet till skolan för jag vill verkligen vara där HELA dagen. Det känns inte alls bra att åka hem medans klassskompisarna går åt ett annat håll till en annan lektion. Jag måste bara komma på hur jag kan ha axelskyddet i skolan. Vi har inte samma klassrum till alla lektioner och vi har skåpen i en annan byggnad, vilket innebär att jag måste ta på jackan mellan lektionerna och jag kan inte ha axelskyddet under jackan.. Om jag skippar jackan fryser jag och då spänner jag axeln vilket gör ännu ondare. Hmprf.. Har ni några tips? Innan har jag varit bortskämd med tiptop väder så jag har inte ens behövt tänka på att ha en jacka. Typ så haha!
Nu ska jag iallafall sova och förhoppningsvis kommer jag på något tills imorgon. Sov gott.

Gillar

Kommentarer