Back again

Godförmiddag fina läsare. Igår slog det mig att det inte ens är en månad till 1:a december?! Helt sjukt ju. Det innebär också att det inte alls är långt kvar av detta året..

Menmen, det är ju trots allt några veckor kvar! Idag är det ny vecka och måndag. Igår firade vi farsdag här hemma med familjen. Vi syskon hade bestämt trerätters sedan tidigare och ja, det var himla mysigt att ha alla samlade. <3

Min axel var trött igårkväll och det är den fortfarande. Den smäller och ilar, men just nu för stunden har smärtan börjat lägga sig igen. Nu är det bara en vecka kvar, sen ska vi prova axelskyddet uppe i Jönköping. Jag vill att tiden ska gå fort dit så jag får axelskyddet , samtidigt som jag är rädd för att axelskyddet inte ska fungera. Om axelskyddet inte fungerar , vad händer då?

Bloggen stod lite tom förra veckan. Det var full rulle. Mycket plugg, skola, kompisar, Tyskland och träning. Men nu tar jag nya tag och denna veckan får bloggen prioriteras. Det blir en lugn dag med en trött axel. En kompis kommer hit om en stund , men innan dess ska jag försöka träna lite. Jag har pluggat nästan oavbrutet sedan tidigt i förmiddags så just nu känns det mindre stressigt, menmen vi får se!


Gillar