Back again

Men hallååå! Lever ni? Miljarder förlåt för min katastrof bloggning de närmsta veckorna. Min energi har lagts ner på kroppen. Massor med tankar som tagit energi, samt mycket skolarbete. Men jag mår bra. Och jag menar verkligen det när jag skriver det. Mina axlar är bra. Höger har återhämtat sig väldigt bra. Knäna går i vågor. Vänsterknä är magiskt och jag minns inte senaste gången det hoppade ur led. Högerknä varierar. Om jag sköter träningen, det vill säga cykling/promenad innan skolan och styrka efter skolan så är knät bra. Jag har slarvat med träningen. Mest för att jag har varit trött på att cykla på träningscykeln här inne. Så jag tog tag i träningen. Lite för mycket kanske... Men nu är knät bättre igen. Det är fullrulle i skolan. Prov hit och dit, men på fredag går jag äntligen på sportlov!
Under dessa veckor har jag tillbringat mycket tid med kompisar också. Mycket mys hemma och i stan. Förra fredagen firade vi min fina bästa vän som fyllde år för några månader sedan. Det var så mycket i höstas, så vi väntade med firandet till nu.
Sen förra lördagen kom snön hit. Jag och Vilma promenerade upp till vårt favoritställe och åt frulle.
Nu är snön borta igen, men det var fint så länge det varade haha! Jag ska verkligen försöka hålla igång bloggen nu igen. Jag gillar ju att blogga!!!

Gillar

Kommentarer