Axeln gör framsteg!

Igår följde jag först med & plockade svamp. Vi hade inte världens tur med vädret då det ösregnade, åskade & så var det riktigt kallt. Men det var väldigt mysigt.

& sen när jag kom hem trotsade jag vädret lite & bestämde mig för en promenad. Det hann både åska, regna & så hann solen titta fram i slutet av rundan. Det är i sånna här stunder som jag är sjukt glad över mobilen. När någon man saknar är iväg, men så kan man ändå snacka. Det blev över en timmes telefon & promenaden kändes inte alls så lång som den egentligen var.

Idag var jag uppe med tuppen för det var dags för den andra träningen med den nya sjukgymnasten. Idag kändes det mycket bättre. Axeln svarade bra på övningarna. Skulderbladet flög & sköt iväg några gånger & efter vissa övningar blev bröstmuskeln otroligt spänd & aktiv så axeln fastnade till lite hårdare, men överlag så tycker jag att träningen gick väldigt bra! Jag är glad & det känns som att axeln är på min sida idag.
Förresten, vill ni se en ganska så sjuk bild?

Jag hittade denna när jag bläddrade igenom mina gamla foto från snap igår. På bilden går jag in i åttonde veckan med en axel som var ur led dygnet runt. Jag kan inte fatta att jag gick med axeln så?

Här har ni mig idag. Älskade älskade axel.

Gillar

Kommentarer