Älskade axel

Vi börjar närma oss hemstaden. Bortsett från nästan två timmars kö i Uppsala/Stockholm så har allt flutit på bra. Förutom min axel som har bråkat med oss lite. 

I förra inlägget skrev jag inte om själva besöket särskilt mycket, utan mer om mina känslor & om beslutet. Han undersökte axeln & sen pratade vi mycket. Det blev även en "akutröntgen" på axeln. & när vi ändå höll på gjorde vi en kontrollröntgen på vänsteraxel som också tydligen skulle göras. Det kan bli spännande att se skillnad från bilderna innan operationen, ellerhur?
Iallafall, röntgen gjorde otroligt ont. Jag vet inte vad de gjorde eller vad som gick fel. Jag fick lägga mig på rygg & få någon sorts stor bricka att sätta mellan armen & sen sträcka ut den. Svårt & förklara i ord... Iallafall töjde det på hela armen & det gjorde otroligt ont. Jag sa till de att de får absolut inte göra så på vänsteraxeln. Hur hade det kunnat sluta? & varför töja på min axel som redan är för töjd?!! Axeln blev inte alls bra & jag vet inte om den var i led eller ur led på bilderna. Efteråt var den för långt ner & hoppade på väg till bilen. Sen har den hoppat några gånger. Fy vad irriterad jag är. Den var bättre innan röntgen & nu måste den bli lika bra igen. Förstår ni mig om jag säger att det känns onödigt? Dumma röntgen.
Det har varit en lång dag för min älskade axel. Den här blivit provocerad & det märks. Sen ligger jag lite minus på sov schemat & det gör säkert sitt också. Jag ska sova direkt när vi har kommit hem. Imorgon är en ny dag & vi tar nya tag. Vi börjar morgondagen med träning. Sov gott världen. 

Gillar

Kommentarer