Allmänna funderingar om isolering

Godmorgon världen! Gårdagen förblev väldigt lugn & mysig. Vi beställde hem käk & bara kikade på film & mös. Eller ja, jag började titta på true love också! Perfekt med något nytt att följa nu inför operationen! Pappa tipsade ju om game of Thrones när jag opererades någon gång & det var ett alldeles utmärkt sätt att spendera alla stilla sittande & ryggliggandes dagar efter operationen. Sååå jag hoppas hitta någon ny liknande serie som jag fastnar i!

Iallafall! Vi har precis käkat frulle. Just nu dricker jag farmors egen gjorda ingefärashot varje morgon! Tänker att det är en tipptopp uppladdning & start på dagen & så tycker jag den är otroligt god förstås!

I övrigt så har vi inte mycket planerat idag. Vi ska fixa lite här hemma, jag har ont i axeln så lite ryggläge också. Vi hade behövt åka till IKEA, men vi handlar enbart online nu på grund av smittan så det går ju inte. Kanske blir det click and collect istället så vi kan bli klara någon gång! Men vi får se. Vi har 0 stress.

Annars har vi inte många planer nästa vecka. Vi fortsätter att begränsa vårt umgänge men vi kommer tack&lov jobba ändå. Jag jobbar ju bara mina två timmar & det vill jag verkligen göra! Tänker att det bör gå så länge jag håller avstånd. Ellerhur? & förresten! Lite planer har jag ju, jag ska träna!!! Mina två sista pass innan operationen. Det känns otroligt konstigt att det är de sista passen. Men såklart ska det bli skönt att äntligen opereras!

Gillar

Mest lästa