Ajajaj

Åh fy. Jag har inte mått helt hundra de senaste dagarna. Natten mellan måndag till tisdag vakande jag & hade väldigt ont, men det släppte & jag somnade om. På morgonen kändes det bra & sen på kvällen började det bli som små ”kramper”, men det var ändå någorlunda hanterbart. Vi passade ju Ebbot & Lykke, så jag försökte att inte låtsas om det.
Onsdagen var bättre, men det gick i vågor. På torsdagen var det nästan helt bra & igår kändes allt bra. Jag hade lite ont på vänstersida av ryggen när jag vaknade igår morse, men tänkte att det mest var efter torsdagen kanske. Så vi gick ju på Ikea i flera timmar & sen när jag kom hem kände jag ingenting.

Jag & mamma satt ute i trädgården på vars en solstol. Jag förberedde inför kvällen & sen pratade jag lite i telefon. Precis efter att jag lagt på i telefonen skulle jag hjälp familjen att duka ut middagen. Jag fick rysligt ont på vänster sida av ryggen & var tvungen att sätta mig ner & pausa? När pausar jag? & under middagen spårade det helt. Smärtorna går inte att beskriva & tillslut åkte jag & pappa till akuten. Proverna visade på infektion & min feber gick upp på noll tid. Något med njuren & fy bubblan vad jobbig kvällen var.
Vi fick åka hem med medicin i väskan & förhoppningsvis släpper det när medicinen börjar hjälpa.
Idag har det inte alls varit bra. Jag har sovit & bara försökt ta mig igenom dagen. Jag följde med på den årliga släktträffen, men Nellie hämtade mig efter maten.
Just nu är jag lite piggare ändå & jag hoppas att morgondagen blir bättre.

Gillar

Kommentarer