Aj aj aj

Mamma hämtade mig vid busshållplatsen & så åkte vi till stranden. Vi körde inom & köpte nån lättare lunch & sen höjde vi musiken i bilen. Det var toookigt varmt & tokigt många bilar & stranden var nästan full, men herregud vad nice det var att vara på stranden. Vi solade, åt morötter & lunch, drack vatten i mängder & så badade vi en fyra-fem gånger. Det var rätt så mysigt med egentid med mamma. Bara jag & mamma.

Vi var hemma vid 17-tiden & då hade jag huvudvärk igen (?), men som tur var släppte den relativt snabbt. Jag la mig i en solstol ute i skuggan & läste lite ekonomi. & så gjorde Mollis mig sällskap.

Sen blev det dusch & så åkte vi ner till Rantanen på middag. Roligt & spontant. Vi drog hem till oss vid 00 för att titta på film, men jag somnade nästan direkt.

Idag har jag faktiskt ont i axeln. Det är inte världskul, men jag försöker tänka att det släpper snart. Kroppen säger ifrån när det gör för ont & det slutar ofta i att jag blir tokigt varm om jag inte lyssnar när det börjar göra ont. Jaja. Jag hoppas innerligt att det släpper inom den närmsta timmen för detta är inget kul.

Gillar

Kommentarer