5 juli

Det gick både snabbt och smidigt att prova ut ett nytt bolltäcke och det sköna var att jag fick med det hem direkt. Vi bytte det gamla mot detta nya. De nya bolltäcket väger 10 kg alltså tre kilo mer än de tidigare. Ska bli spännande att prova! Idag gick jag och mamma en liten stund på stan. Jag hade på mig en poncho som jag gömde mitt axelskydd under. Jag hade axelskyddet halvt på och så fort jag tyckte det blev mycket folk stoppade jag in armen i axelskyddet. Smart va? Efter stan åkte jag, mamma, Emilia och två kompisar iväg och plockade jordgubbar .
Sen gick jag och Sandra en runda. Det började regna lite så mamma körde och gav oss vars en stor regnponcho. (mitt knäskydd får ju inte bli blött) 
Nu sitter jag i soffan och funderar på om jag ska träna eller inte. Hela jag är jättetrött och jag har ont. Frågan är om jag överanstränger mig om jag tränar, eller om det blir tvärtom om jag inte tränar.. Det är svårt att veta och jag vet inte hur jag ska göra. Ibland önskar jag att någon annan kunde bestämma åt mig. Har ni gjort något speciellt idag? 


Gillar

Kommentarer