400 km per dag

Kusinerna kom hit runt 13-tiden. Lunch ute i solen och sen laddade vi upp inför fotbollen med en massa musik, ansiktsmålning och gula tröjor.
En stund innan fotbollen kom resten av gästerna och sen var det fullt hus till någon gång inatt. Men tyvärr blev det ju inte någon vinst att fira..

Mitt knä har faktiskt "skött" sig. Jag har bestämt mig för att knät ska tränas upp, men även jag förstår att jag inte kan stressa. Det går inte att börja gå någon mil om dagen, så jag har bestämt mig för att gå minst 400 meter per dag. Det låter väldigt lite, jag vet. Men om ni har följt bloggen ett tag förstår ni att just nu är 400 meter långt. De längsta jag har gått de senaste veckorna har bara varit några meter, resten har jag suttit i rullstol. Men nu får jag gå precis hur mycket som helst, så för att det inte ska bli en chock för knät nu på onsdag när knäskyddet åker av så kör jag på detta så länge!
Premiär promenaden var ikväll. Viktor och Jenniefer följde med mig. Sakta men säkert gick vi 400 meter. Nu till en början kommer jag inte gå själv. Sällskap hela tiden när det är så "långa" sträckor!

Jaja! Kvällen har varit alldeles underbart mysig. Viktor och Jenniefer var här och åt och sen ikväll hade jag och Emilia en riktigt mysig systerstund där ute. Massor med filtar och musik och pratande. Så himla mysigt!
Nu ska jag snart sova för att vara någorlunda utvilad imorgon. Första träningen med den nya sjukgymnasten! Och sista träningen innan knäskyddet åker av.

Gillar

Kommentarer