<3

T A C K för fina ord efter gårdagens inlägg. Ibland känns bloggen som min, alldeles egna dagbok, medans som idag när jag kikar på hur många som har sett gårdagens inlägg kan jag inte låta bli att bli rörd. Tack!


Klockan ringde tidigt imorse & det kändes som att jag precis hade somnat. Tanken var att jag skulle träna ben innan min sjukgymnast anslöt, jag har gjort det några gånger nu. Iallafall börjat träna benen! Jag tycker träningen går bättre då, för ibland stör bara axeln resterande träning om den blivit trött. & vi vill ju kunna träna axeln så den blir trött! Dessvärre så mådde inte kroppen prima ballerina idag. Det gjorde ont & huvudvärk, så då ändrade jag planerna. För några år sedan hade jag kört på ändå, men idag har jag lättare för att ta ett steg tillbaka. Absolut inte alltid, men oftare än innan. Så det blev bara ett fåtal benövningar idag. Vi lyssnade på kroppen & när axelträningen var klar begav jag mig hemåt igen. Jag brottas alltid med tankar i huvudet om jag lämnar träningen utan att ha genomfört alla övningar. Även om jag själv kan säga att jag inte mår prima & att jag kanske ska avstå det idag, så har jag ändå svårt för det. I min värld är det träning som kroppen behöver & jag vill inte skippa benträningen bara för att axeln gör för ont. Samtidig så vet jag om att när jag inte är på topp så är inte koncentrationen heller riktigt så bra som den borde & då hade det lika gärna kunnat sluta med att ex knät hamnade ur led & så vill vi inte ha det! Knät har hållit sig bra i drygt en månad nu!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Jag skulle fixat ett ärende med hjälp av en kompis, men vi tar det imorgon istället. Idag är det bara vila, promenad, mys & ännu mer vila!

Gillar

Nya inlägg