19 år

Trots att klockan var närmare morgon än natt när jag tillslut somnade, så var jag pigg när familjen, Nellie & River väckte mig med sång & presenter. Världens finaste familj & världens finaste vän. Tack.

Fredagen var jättebra. Vi var ute & hade allmänt kul. Jag har fortfarande lite svårt för att veta hur jag ska bete mig när jag är ute & speciellt på dansgolvet. Jag blir obekväm & stel, speciellt när någon som jag inte känner ställer sig på min vänstersida & vill dansa. Jag känner inte min axel längre & det är inte normalt för mig att dansa med den. Jag har glömt hur man gör. Därför blir det att folk tror att jag är fullkomligt tråkig, kall eller ja bara riktigt ointresserad. Det är svårt för någon annan att förstå, men tänk er själva att inte röra er arm på 99 dygn + sex veckor. Bara att hitta musklerna & veta hur man rör den normalt är svårt & ännu svårare att hitta tillbaka till dansandet. Jag är frisk nu. Jag är riktigt bra i kroppen. Axeln är drömbra. Jag kan göra det mesta, men jag måste bara lära mig igen. Nellie är helt fantastisk här. Hon ser direkt när jag bli obekväm & stel. & det är jag så glad för. En räddare i nöden på dansgolvet! :)
Efter en underbar frukost & mysmorgon åkte vi in till stan. Köpte en ballong & bytte en jacka. Sen var det bara att dra igång med tårtan, städandet gick väldigt segt & det var på sekunden att jag inte stod i duschen när gästerna kom.


Kvällen var underbar. Släkten & några familjekompisar var här. Somnade strax efter 3 & sov läänge idag. Om en stund ska jag åka ner till Malmö & där kommer jag tillbringa dagen.

Tusen tack för en underbar födelsedag & helg fina familj, släkt & vänner. Ni är fantastiska!!

Gillar

Kommentarer