--> Tacokväll

Godmorgon. Det fanns ingen tid till bloggning igår.

Träningen gick förvånansvärt bra, axeln är fortfarande långt ifrån bra & den hoppade oberäkneligt många gånger, men träningen i sig kändes bra. Musklerna svarade bra! & nu kommer jag ge allt & lite till. Axeln ska bli bra! Bättre än bra. Den ska bli världsbäst.

Väl framme i Malmö ringde Jönköping upp mig. Jag ringde de tidigare under dagen, lite halvfrustrerad då jag fortfarande inte hade fått någon återkoppling. Läkaren ringde upp mig bara en liten stund efter att jag hade pratat med sjuksköterskan. Vi har ju några röda dagar framför oss, men jag ska vara där direkt på torsdag. Läkaren kändes förstående & han vill verkligen hjälpa axeln. Det känns ändå bra.

Efter samtalet mötte jag upp en kompis som kommit hit till Malmö. En trevlig lunch & snack. Sen gick någon in i min axel & jag fick ruggigt ont. Jag vet att jag fått order om att ligga på rygg, men jag ligger på rygg så otroligt mycket redan. Jag MÅSTE få komma ut & hitta på grejer för JAG mår bra av det.

Kvällen var inte den bästa kväll någonsin kanske. Jag mådde fruktansvärt illa av axeln & somnade vid 22 i soffan. Innan dess hämtade världens finaste sushi till oss & fast än det var en jobbig kväll, så var kvällen ändå mysig - såhär i efterhand..Idag har jag verkligen tagit det lugnt med axeln. Jag har legat på rygg mycket & varit ute & gått en liten promenad & annars haft en lugn dag. Om en liten stund plingar det på dörren & då blir det tacokväll.

Gillar

Kommentarer