---> Fredag

Det spelade ingen roll för mig att jag var i skolan överhuvudtaget, utan det som spelade roll var att jag var hemma. 14.00 em torsdag & jag var hemma. Det gav mig massa tillbaka blickar & jag blev ledsen. Vid den tiden brukar jag antingen hålla klassen sällskap på fysiklektionen, eller är jag på gymmet. Inte stå hemma i köket. Jag sa till pappa att jag känner mig fast, men precis som han sa så kommer det inte bli så. Det var bara idag, nu i början Iallafall så åkte vi in & mötte mamma på stationen när hon kom med tåget. Såå skönt att ha henne hemma igen. <3 Sen stack vi till vår favorit restaurang som hade börjat med sommarmenyn (!!) & där käkade vi middag . Jag åt räkmacka (den jag åt hela förra sommaren haha), Emilia åt entrecote & både mamma & pappa provade någon ny kött sandwich.

Men nu är vi mätta & belåtna. Det blir ingen skola imorgon. Axeln får vila innan träningen & jag ska försöka sova lite längre. Jag ligger några timmar back när det kommer till sömnen.. Men det får jag ta igen!

Imorgonkväll ska jag träffa några kompisar & sen i helgen ska vi iväg med familjen. Livet flyter på rätt så bra ändå, tycker jag.

Gillar

Kommentarer